2010. szeptember 26., vasárnap

ELMARADT A BRAVÚR, DE SZÉP VOLT FIÚK!

Kolozsvári, 32 néző
Gólszerző(k): TYAHOR I (1:1) a 38., SZIRONY II (1:2) az 55., KORDA (2:3, tizenegyesből) a 75. percben
Sárga: -
Piros: -
PERCRŐL PERCRE
12' Az első védelmi megingásunkat egyből kihasználták a Vikingek. Egy hosszan előrevágott labdára két Viking is beindult, Horváth próbált velük versenyt futni, Bóday nem jött, a szemfüles csatár pedig nem hibázott. (1:0)
18' Jobb oldali beadás után Oláh előtt patogott a labda, aki egy igazítás után, félfordulatból megcélozta a bal felső sarkot, de a Vikingek kapusa résen volt.
22' Egy felszabadítást követően Szirony II 25 méterről, ballal, kapásból küldte a labdát kapura, amely veszélyesen csapódott, de a bal kapufa mellé száll.
38' Szép kombinatív játék után Szirony II passzolt a bal oldalon felfutó TYAHOR I-hez, aki betört a tizenhatoson belülre, majd a kapu bal oldalába csavart. (1:1)
55' Egy rövidre sikerült felszabadítás után Horváth remek helyzetfelismeréssel visszalöbbölte a labdát a kimozduló Viking védelem mögé, amelyre a mélységből érkező SZIRONY II csapott le, majd picit kisodródva az üres kapuba helyezett. (1:2)
62' A jobb oldalon, a kaputól 20 méterre végezhettünk el szabadrúgást. Tyahor I kemény, ámde középre tartó lövése a norvég kapusról kipattant, amelyről Nagy csak centiméterekkel maradt le.
65' Viking akció végén a balszélsőjük tört be a tizenhatosunkon belülre, majd kilőtte a bal alsó sarkot (2:2)
70' A norvégok középpályása 20 méterről lövésre szánta el magát. A kapunk bal oldalába tartó lövést Bóday óriási bravúrral védte.
75' Camara kevergetett a jobb oldalon és csinált bolondot a Vikingek védelméből, majd a tizenhatoson belül elkaszállták. Tizenegyes! KORDA állt a labda mögé, aki megkoronázva az egész mérkőzésen nyújtott remek teljesítményét higgadtan a bal alsó sarokba helyezett. (2:3)
80' Egy bal oldalon futó akció végén Tyahor I csapta be ellenfelét és húzott középre, majd tüzelt, de csúnyán fölé durrantott.
82' 23 méterről végezhettek el szabadrúgást a Vikingek. A keményen meglőtt, ráadásul az ötösön megpattanó labda Bódayról kijött, a kipattanóra a norvégok támadója eszmélt a leghamarabb és közvetlen közelről a kapunkba belsőzött. (3:3)
------------------------------------------------------------------------------
Le a kalappal a fiúk előtt, hiszen egy nagyon jó iramú, fordulatos mérkőzésen értékes döntetlent játszottunk a múlt évi ezüstérmessel. Ismét hátrányba kerültünk, de sikerült fordítanunk, ráadásul utána kétszer is megszereztük a vezetést, amit sajnos nem sikerült megtartanunk a mérkőzés végéig. Csapatunkban nagyon sok jó egyéni teljesítmény akadt, valamint együttműködésben és labdabirtoklásban is javuló tendenciát mutattunk. Hobbi-futballistákból kezdünk amatőr csapattá érni, de még sok tapasztalatra és alázatra van szükségünk, hogy az ilyen mérkőzéseket megnyerjük, céljainkat elérjük.

3 megjegyzés:

  1. Rock! Jó kis meccs volt, gratulálok mindenkinek. Az egyik legkeményebb meccsem volt, mióta itt tanyázom a világ legjobb csapatában. El is fáradtam rendesen. Zico teljesítménye ismét zseniális volt,Cami néhány cselét fel kéne tenni valami norvég viccoldalra, mert ha már kacaj is hallatszik a pályaszéléről, akkor az már jelent valamit, nem??Bravó Cami! Meg hát higgadt GG ugyebár? Maximálisan egyetértek a leírtakkal, talán az első gól, jobban az én gólom, mint a Kanci-é. Sőt biztos. Sajnálom, hogy nem nyertünk, de majd jövő héten.
    Viszont, ahogy látom, a jövő heti Építők pályát lassan megint elfeledhetjük, hacsak nem öntenek a pályára a lehulló eső mellé annyi pálinkát, hogy a Szeszi szárazra issza majd.
    Bocs srácok, hogy nem ugrottam át Rohamba( bár Réka asszonyság megjósolta), de igaz, ami igaz az Uwban 2 sör után, úgy megrogytam, hogy a tizedik után, már nem tudtam átmenni. Pedig 3 horvát (h nélküli horvát)csajjal mentem volna a 3 gólunk tiszteletére. Na de sebaj, úgyis hazamentek már szóval róluk innentől kezdve vagy jót vagy semmit. Olyanok már mint a király új ruhája. tehát semmit.
    Mint jeleztem Krisztián venne mezt, beszéltem is vele és szerdáig bőven oda tudja adni az árát. hétfőn mondjuk. Kit keressek ez ügyben??
    Remélem Matolcsi Szamba Tibor jobban van. Jobbulást neki. Rock Dinamo társaim!
    Pityesz

    VálaszTörlés
  2. Ja és az 5. helyen vagyunk 4 ponttal, úgy hogy olyan csapatok vannak előttünk (kivéve a Celtic), akik már 3 meccset lejátszva szereztek 5 illetve 6 pontot. Tehát egy esetleges fantasztikus hétvégi győzelemmel már dobogón lehetünk simán.
    újra pity.

    VálaszTörlés
  3. Tudtram én, hogy telefonálnom kellet volna.itt 3 napja nem kapok választ.nesze neked blog. na akkor csörgök.pity.

    VálaszTörlés