2010. szeptember 6., hétfő

DINAMO HÉT

KEDD: Kondícionálás
20:00-21:00, Kolozsvári
SZERDA (nem elírás!): labdás edzés
20:00-22:00, Kolozsvári
SZOMBAT: bajnoki mérkőzés
15:00, ORCZY vs. DINAMO, Építők

9 megjegyzés:

  1. aki nem jön, írjon!

    VálaszTörlés
  2. rock.szerda edzés o.k. mint jeleztem a hétvégi nyitómeccsen azonban nem tudok jelen lenni sajna.utazás.pityesz

    VálaszTörlés
  3. ugyan már, nálunk a dinamoba a telepátia a menő...
    megye kettes serdülőknél, és ott is csak az elmúlt évezredben működött, hogy szól, aki nem tud jönni edzésre. a kompúter, eme ördögi szerkentyű kezelése amúgyis messze meghaladja majd' mindahányunk képességeit mihelyst nem balatoni nyaralásról van szó, és szemlátomást ilyenkor monszun idején már a világháló sem egyéb, mint a planétánkon előforduló vendéglátó egységek csodálatos, összefüggő intézményrendszere.

    én jövök,

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  4. rock!nem túl nagy örömmel(tények ismeretében,hogy utaztam volna), de így nagyobb örömmel közlöm, hogy edzés rendben és a csapat az első nyitómérkőzésen is számíthat rám, tehát az Orczy meg lesz b...va!mert indul a szezon.rock.
    u.i. bocs kissé elragadtattam magam.örömben-bánatomban.

    VálaszTörlés
  5. mi ebből a tanulság?????????????
    CSAK A DINAMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Pity.

    VálaszTörlés
  6. Sziasztok, sajnos a szezonnyitót ki kell hagynom,a mit angyon sajnálok. Ellenben, hogy ez ne fordulhasson elő legközelebb lehet tudni már a sorsolásunkat, hogy mikor játszunk a továbbiakban?

    Köszi
    Fodor

    VálaszTörlés
  7. Hajrá Magyarország, hajrá Borsodnádasd!!!
    :)

    VálaszTörlés
  8. gyerekek, jol rabasztam, mert csak ma neztem a blogot, igy lecsusztam a labdas foglalkozasrol... mi ez a szerda? mostantol mindig szerdan lesz? de szombaton jelen! kerdes: talalka vagy meccs 15:00?
    Simesz

    VálaszTörlés
  9. 14:00 a helyszínen (Építők pálya).én így tudom.pity.

    VálaszTörlés