2010. április 20., kedd

EXPAT FOOTBALL BUDAPEST LEAGUE

9. FORDULÓ
Vörös Meteor, 22 néző
Gólszerző(k): KORDA (11-esből, 0:1) a 10., TYAHOR I (0:2) az 55. percben.
Sárga: Korda 38'
Piros: -
PERCRŐL PERCRE
10' Brávácz indításával Tyahor I iramodott meg, akivel szemben a 16-oson belül szabálytalankodtak. A megítélt tizenegyest KORDA magabiztosan a jobb alsó sarokba helyezte. (0:1)
55' Matolcsi a vonal mellett ívelt fel hosszan egy labdát, TYAHOR I pedig begyújtotta a rakétákat. Előszőr a bizonytalankodó védő mellett tolta meg remek ütemben a labdát, majd a rárontó kapus mellett a hálóba továbbított. (0:2)
MESTERMÉRLEG:
Szervezett védekezésünknek, tudatos labdabirtoklásunknak, és kíváló egyéni teljesítményeknek köszönhetően teljesen megérdemelt és magabiztos győzelmet arattunk egy olyan elleféllel szemben, aki pár hónapja még egy hetest rútott nekünk. Úgy érzem nagyon együtt volt a társaság, valami megmozdult, elkezdtünk ráérezni a futballra, mint csapatjátékra, és számomra ez a legörömtelibb az egészben.
Brávácz Balázs
játékos-edző

5 megjegyzés:

  1. CSAKADINAMÓÓÓ!!! éljen :)

    újra mirólunk írt az újság, azaz a bajnokság honlapja. Most saját fordításomat másolom be, mert múlt héten többen kritizáltátok a google translate szolgáltatásást :)

    http://www.footballbudapest.com/


    "Már csak az első két helyezett valamelyikének összeomlásásban bízhat a Szigeti, mivel címének megvédése távoba tűnt második veresége után, amit ezúttal a Dinamótól szenvedett el. Ez utóbbi csapat egyre keményebb diónak bizonyul több éllovas számára is, és most se hagyták magukat. Korda a 10. percben belőtte a büntetőt, amit Tyahor I. gólja követett a második félidő 10. percében, ezzel beállítva a 2-0-s végeredményt. A Szigeti még minden bizonnyal bele fog szólni az első helyezések sorsába, hiszen a Viking és Celtic csapatokkal is játszani fog, így lehetőségük adódhat halovány bajnoki reményeik életben tartására is. "

    VálaszTörlés
  2. Csak azt nem tudom, hogy miért a legjobb képű srác van a góllövő lista élén?
    Alig várom már a csütörtöki zuhanyzást!
    Csak a DINAMÓ!

    VálaszTörlés
  3. Jelentkzett nálam a sport1, mert szeretné közvetítni a töbi mérkőzést élőben...

    VálaszTörlés
  4. a tegnapi budai elit focin volt egy szalag vagy izomszakadásom a combomban. mindeme faszságról alkotott véleményem akár egyetlen jó erős taknyos köpettel is kifejezhetném, ám annyit azért elárulok, hogy holnap megyek szakemberhez, azt majd meglátjuk, mi lesz. a norvég meccset tuti ki kell hagynom, és eddig kivétel nélkül minden köcsög háromtól hat hétig terjedő felépülésről károg... dehát egy nagy lófaszt! olyan nincs.
    holnap kijövök az edzésre, akkor többet tudok majd mondani.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a blog adminisztrátora.

    VálaszTörlés