2010. április 23., péntek

DINAMO vs. VIKINGS

2010. április 24., szombat Vörös Meteor, 11h Találkozó: 10h, az öltözőknél!

8 megjegyzés:

  1. Szeretnék elnézést kérni a csapattársaimtol, a vezetőségtől és a szorkoloinktól, hogy kihagytam a csütörtöki edzést....de nagyon vérzett a seggem.
    Szombatra azert készülök....csak a DINAMÓ
    Ziko

    VálaszTörlés
  2. Akkor már értem a kaján mosolyt a Csonka Pici és a Friderikusz arcán......Tőled jöttek! :-)

    K.

    VálaszTörlés
  3. Én úgy tudtam, hogy az Alföldi Róbertnek volt kaján mosoly az arcán...

    VálaszTörlés
  4. Zé! Ne engedj meg mindent a szorkolóidnak, ilyen egyszerű, ám ha mégis szorkolnak, akkor legalább próbáld már meg élvezni legalább egy picit, és mosolyogj közben, mert a hírnév bizony felelősség is egyben.

    VálaszTörlés
  5. A Csonka pici és a Friderikusz még hagyján, de Alföldi Robinak az arcán csak egy fajta mosoly lesz ha tőlem jön...és az örök mosoly lesz.
    Rendészeti ig.

    VálaszTörlés
  6. Tisztelt Rendészeti Igazgatóság!

    Ha este otthon vannak, beugranék a biciklimért, miután két hét szigorú önmegtartóztatás révén felhalmozott anyagi javaimat végre-valahára sikerült tesco gazdaságos kerékpárbelsőre váltanom.

    Továbbá, ha Önök, mint szigorú rendvédelmi szerv a példának okán egy pumpával is rendelkeznek (sima benzinkutas szelep), úgy kizárólag a sebtében valóra vált merész álmok csimborasszójaként tudnám aposztrofálni a puszta túlélésért vívott ádáz darwini küzdelem apró elemeinek eme hihetetlen szerencsés konstellációját.

    Amennyiben az időjárási viszonyok a kerékpáros közlekedés szempontjából kedvezőtlenül alakulnak a késő délután folyamán, úgy kérem, hogy jelen levelem érdemi közléseit tekintsék tárgytalannak, annak figyelembevételével, hogy a lehetőség szerinti első adandó alkalommal fel fogom keresni Önöket. Értem ezalatt, hogy álljon rendelkezésre olyan házi főzésű pálinka, melyhez a sör nevezetű szabadidőitalból a szükség szerinti mennyiséget tárolnak a hűtőszekrényben.

    Végezetül ez úton kérném a Tisztelt Igazgatóság elnézését, illetve nagybecsü megértését a múlkori sajnálatos esettel kapcsolatosan, amikoris a videoton meccs alatt beauladtam a kanapén, és nagyban remélem, hogy horkolásom nem zavarta meg a Dinamo Torpedo biztonsága érdekében végzett folyamatos, elmélyült koncentrációt, kitartó, férfias munkát, melyet ez úton is külön szeretnék megköszönni, és amelyhez sok sikert kívánok az eljövendők tekintetében.

    Nagy tisztelettel, és szívélyes üdvözlettel:

    csumi-imi, este Pityesznél nézem a meccset...

    VálaszTörlés
  7. THIS SPRING, FROM THE DIRECTOR OF 'DINAMO WARS' AND 'THE NORWEGIAN STRIKES BACK' NOW 'THE RETURN OF THE SZESZI' COMING SOON A FOOTBALL GROUND NEAR YOU!

    VálaszTörlés
  8. vékony bajuszt növeszteni, meg selyemzoknit vasalni, hogy fessül virítsunk a palermoi korzón, az menő, és téliszalámit csempészni a ottani kápónak, az is piszok fontos, il nome di Vergine Santa Maria, ilyenkor a dinamo hét már nem is számít?

    VálaszTörlés