2009. november 18., szerda

GÓLLÖVŐLISTA

A házi góllövőlista állása
2 gólos:
Korda
1 gólos:
Nagy
Tyahor I
Fodor
Szirony I
Brávácz

5 megjegyzés:

  1. Kedves Webmester!

    Mivel úgyis mindent fotoshopoltok, nem csaphatnánk egy koronát a Zíkó fejére, hamár egyelőre ő most a király? És mi tagadás, egy kicsit mosolygósabbra is húzhatnátok a szája szélét, merthogy milliméterre pontosan olyan az ábrázata, mint azoké, akiknek még a khm... szar is keserű. Már bocsánat. Egyébként, gondolom, ez a kincstári tengerészgyalogos fizimiska, amit a még a múlt század hetvenes éveinek közepén rendszeresítettek a jenki hadseregben. Vegyétek le róla, legyetek szívesek.
    Nemkülönben érdekes, ahogy a kupameccsen szerzett gólok khm... 'fabatkát' sem érnek,(csak, hogy ne használjam még egyszer a fenti szalonképtelen kifejezést).

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Korona majd a gólkirálynák jár, a Pisti jelenleg "csak" vezeti a táblázatot. Sajnos igen, a kupában és az edzőmeccsen szerzett gólok fabatkát sem érnek...

    VálaszTörlés
  3. Csak gyorsan kipróbálom a névtelenül odavetett megjegyzések pötyögése közepette érezhető felszabadultság mámorát - ha nem bánjátok, merhogy nekem is jár egy kis szórakozás... Ti meg, törjétek csak szépen a kis buksitokat, hogy vajon ki a frász is lehetek.

    Más tészta: többen félreértik ezt a fenti dolgot ezzel az egész gólkirálysággal. Hogy mit üzenek a tudatlanság és az ostobaság eme istentelen barmainak? Azt, hogy jómagam nem az egyik, hanem vélhetően a legnagyobb tisztelője volnék a jelenlegi lídernek. Ezt vésse mindenki jól az agyába. Mégha az utóbbi időben egyre ritkábban lát vendégül a konyhájában, akkor is. És nagyon örvendek a góljainak, kívánok Neki még többet, ahogy kívánok mindenki másnak a csapatból (Bódayt kivéve persze), és mi sem áll távolabb tőlem, mint bármiféle irígység , vagy ilyesmi más. Az pediglen, hogy koronát fotosopoljunk az Ő, avagy a mindenkori listavezető fejére, nem egyéb, mint egy humoros, baráti, és egyben talán tiszeteletteljes gesztusra tett javaslat, amely kivitelezését - szerény álláspontom szerint - nyugodt szívvel megengedhetné magának a Dinamo Vezetősége, vagy az oldal szerkesztője, vagy a tököm tudja kicsoda. A mellékelt fotográfia élvezeti értékére pediglen most nem térnék ki külön mégegyszer, ha megengeditek, maradjunk mindösszesen annyiban, hogy több is veszett Mohácsnál, világos? Vagy Világosnál, manapság már ebben sem lehetünk teljességgel bizonyosak.

    Megint más tészta: megvételre keresek egy darab, használt, de kiváló, esetleg jó állapotban lévő, első osztályú minőségű kapucnis dinamo felsőt, merhogy
    - egy részről az új piszok drága, én meg igencsak szegény ember vagyok, és sajnálatos módon a karvalytőkét nemigen hatja meg sem jelenlegi szűkös anyagi helyzetem, sem pediglen drága édesanyám korai özvegysége, sem viszontagságokban bővelkedő, hányadtatott életem más egyéb szívszorító momentuma
    - másrészről a pénztáros elmondása alapján piszok, de piszok sokat kellene várnom, mire a jelenlegi, mit ne mondjak, kezdteleges dinamo shopping system keretében végre valahára hozzájuthatnék egyhez, és a hideg időjárás, hogy úgy fogalmazzak, máris a nyakunkon kopogtat.
    Ügynökök, viszonteladók, és mindenféle huncut, megátalkodott kalandorok természetesen kíméljenek ha kérhetem, részletfizetési kedvezményt nyújtani tudók előnyben. Ár megegyezés szerint.

    És írhattam volt akárhogy is odafent, most egyszerűen képtelen vagyok letenni ama régi jó szokásomról, hogy a mindenkori megnyilvánulásaim végeztével odabiggyesszem a becsületes nevem, emígyen vállalva felelősséget azok tartalmáért. Úgyhogy:

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  4. énkitaláltam,hogy tevagyimi

    VálaszTörlés