2009. november 18., szerda

FOOTBALL BUDAPEST LEAGUE MEETING

A tegnap esti csapatvezetői értekezleten lemondott bizottsági funkciójáról Stephane Grandsire, a Ratio Homini képviselője. Andy Clark, a bajnokság főszervezője egy új, háromtagú irányító bizottság felállítását kezdeményezte, valamint az African International visszalépésével ismét napirendre került a B liga áldatlan állapota.
A jelenlévő 12 küldött közül (a Manager UTD nem képviseltette magát) hárman - a Szigeti, az Orczy és a Vikingek képviselője - mutattak hajlandóságot, hogy aktívan részt vegyenek a bajnokság szervezésében, képviseletében. Szerepvállalásukról, és az új bizottság hatásköréről a következő, január 15-én esedékes csapatvezetői értekezleten születik majd döntés.
A B liga, az African International visszalépése miatt 5 csapatra fogyatkozott, a résztvevők nagyon unják, hogy állandóan (3x) egymás ellen játszanak, több mérkőzést szeretnének, ezért a tavaszi folytatásban a ligakupa bevezetése mellett érveltek, melynek keretében megmérkőzhetnének az A liga csapataival. Ezen javaslatukat az A liga képviselői a megnövekedett költségekre (+5 meccs= 90-100 ezer forint), valamint a sérülésveszélyre hivatkozva nem fogadták el. Folytatás januárban.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése