2009. november 23., hétfő

EBBEN TÖBB VOLT

DINAMO TORPEDO vs. MANAGER UTD 2:2 (1:0)
Csepel, Papír-pálya
Gólszerző: Korda (22'), Tyahor II (53')
Sárga lap: -
Kiállítva: Kovács (86')
PERCRŐL PERCRE
7' Matolcsi bedobását Brávácz fejjel továbbcsúsztatta, érkezett Oláh, aki a pattogó labdát 14 méterről a kapu fölé durrantotta.
12' Brávácz szöktette Fodort a tizenhatos előterében, aki átvétel után egyből lőtt, de középre tartó lövését a Manager kapusa biztos kézzel fogta.
16' 26 méterről végezhettünk el szabadrúgást. Kovács állt a labda mögé, lövése azonban elsuhant a bal kapufa mellett.
20' Brávácz indította a remek ütemben, a védők mögé beinduló Fodort, aki a tizenhatoson belülre érve lőtt, de lövése elkerülte a kaput.
22' Brávácz szöglete után KORDA kapcsolt a leggyorsabban, és közelről a kapuba pofozta a labdát. (1-0)
30' Tetszetős kombináció után Fodor készítette le a labdát a felfutó Szirony I-nek, akinek 16 méterről leadott lövése a kapu fölött hagyta el a játékteret.
43' Egy kényszerítő után Matolcsi robogott el feltartóztathatatlanul a bal oldalon. A tizenhatoson belülre érve éles szögből lőtt, de a kapus hárítani tudott.
48' Egy előrevágott labdánál védőink rosszul helyezkedtek, ráadásul a kapujából kifutó Bóday összeütközött a szintén menteni próbáló Koncczal, így az ellenfél játékosa senkitől sem zavartatva sétálhatott be a labdával kapunkba. (1-1)
53' Tyahor I kevergetett a bal oldalon, majd betört a tizenhatoson belülre és lőtt. Középre tartó lövése kipattant a kapusról, érkezett azonban TYAHOR II, aki közelről, nagy erővel a kapuba bombázott. (2:1)
62' Manager UTD szögletet követően az ellenfél egyik játékosa emelkedett a legmagasabbra, fejese azonban elkerülte a kapunkat.
65' Brávácz szöglete után Kovács bólintott, azonban néhány centimétert tévedett.
70' Fodor a félpályáról indulva, remek szóló végén 12 méterről lőtt, de a Manager kapusa óriási bravúrral védett.
73' A Manager balszélsője cselezte be magát a kapunk előterébe, majd éles szögből lött, de Bóday biztos kézzel hárított.
78' Brávácz szögletére ismét Kovács érkezett remek ütemben, fejesét az egyik Manager játékos a gólvonalon felkarral hárította, a bíró sípja azonban néma maradt.
84' Egy Manager UTD szögletet követően először úgy nézett ki, tisztázni tudunk, azonban a visszafejelt labda két pattanás után a tétovázó Brávácz-Bóday páros között a hálóban kötött ki. (2:2)
86' Kovács szólalkozott össze az ellenfél egyik játékosával, amelyből kisebb kakaskodás lett. A bíró mindkét játékosnak a piros lapot mutatta fel.
MESTERMÉRLEG
Az első félidőben nagyon jól futballoztunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, úgy érzem, eldönthettük volna a mérkőzést. A folytatásban labdabirtoklásban nagyon visszaestünk, kettészakadt a pálya, de a helyzeteink így is megvoltak, hogy növeljük az előnyünket. A sok kihagyott helyzet a végén megbosszulta magát, értékes pontokat hullajtottunk el.
Brávácz Balázs, játékos-edző

3 megjegyzés:

  1. Bámulatos a játékos-edzőnk memóriája.

    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. inkább a fantáziája

    VálaszTörlés
  3. Kedves Csapartársaim, Mester!

    Tájékoztatlak titeket, hogy sajnos eheti edzésen nem fogok részt venni, családi esemény miatt nem tudok jönni (gyászmise).



    Vasárnap -ha minden jol megy- ott leszek a mecccsen. Remélem sikerül egy jó meccsel búcsúztatni a szezont.

    Üdv
    Dinamó!
    Imi

    VálaszTörlés