2014. április 14., hétfő

BRUTÁLIS VÉGJÁTÉK

A hosszabbítás utolsó három percében kivégeztük saját magunkat
Tatai utca, 30 néző

A mérkőzésen hamar kétgólos előnyre tettünk szert, a folytatásban pedig megvoltak a lehetőségeink, hogy padlóra küldjük a Royal-t. Ami ezután következett arra nincsenek szavak...

Camara szemfülességének és határozottságának köszönhetően negyed óra alatt kétszer is mattoltuk a listavezetőt. A Royal-osoknak szinte csak a félidő végére sikerült felocsúdniuk a kezdeti sokkból. Ekkor és a második játékrész elején aztán beleerősített a vendégcsapat, többször is veszélyben forgott a kapunk, de kimaradtak a lehetőségeik. Ahogy telt-múlt az idő, úgy vált egyre görcsösebbé ellenfelünk, mi pedig ismét magunkhoz ragadtuk a kezdeményezést. A második félidő derekánál Szita lövése kerülte el centiméterekkel a kaput, majd negyed órával a vége előtt Papp lábában volt a meccslabda, de ez a ziccer is kimaradt. Az öngólt követően a Royal vérszemet kapott, mi pedig összezuhantunk, mint a kártyavár.
PERCRŐL PERCRE

12' CAMARA szerzett labdát a bizonytalankodó védőtől, majd betört a 16-oson belülre és a kilőtte a hosszú sarkot. (1:0)
14' Kis forintos labdájával CAMARA iramodott meg a kapu felé és ezúttal sem hibázott. (2:0)
81' Egy irányt változató lapos lövésnél Hrabetz már verve volt, két játékosunk pedig váll a váll mellett igyekezett önfeláldózóan menteni. Távol és közel sehol egy ellenfél, de összehoztunk egy öngólt. (2:1)
91' Egy ártalmatlan és megszerezhető beadás után tolongás alakult ki az ötösünkön belül, de senki sem tudta, hogy hol a labda. Mire előkerült a játékvezető gólt ítélt, szerinte ugyanis TURCZER átpasszírozta a gólvonalon. (2:2)
93' Középkezdésből keményen a védővonalunkba passzoltuk a labdát. A kacsázó labdára a Royal-osok egyből rástartoltak és meg is szerezték azt. Végül az alapvonal közeléből középre ívelt labdára TURCZER érkezett és közvetlen közelről a hálónkba belsőzött. (2:3)

5 megjegyzés:

  1. A foci mindig meg bünteti, főleg azzal,hogy állandóan remegünk az ellenfelétől :)))) mint a szombati meccs utolsó percekben
    Cami-- forza Dinamo

    VálaszTörlés
  2. Hrabetz nem volt verve, Hrabetz ugyanis védte a lövést.
    hrabetz

    VálaszTörlés
  3. Pedig nagyon megérdemeltunk volna a győzelem :((
    Cami

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!

    Mindegy, hogy mit érdemeltünk és hogy miként alakult, (aljas geccc royal); hittem a Dinamoban nagyon. Az elmúlt hetek tapasztalata alapján csapattá kezdtünk formálódni mindenhogyan. Akinek a kilátástalan õszi 7:1 szebb volt, az sose focizzon velem többet egy csapatban!!!
    Ezúton gratulálnék viszont egy formálódó csapatnak a kibontakozó stílusához és a fejlõdéséhez!!! Ez az út, ami elõre visz, ez az a játék, amivel lassan a többiek alulmaradnak ebben a "sörligában"! Csak így és szerencsésebben tovább!!!!

    VálaszTörlés