2014. április 7., hétfő

NEM SOK HIÁNYZOTT A BRAVÚRHOZ!

Nyerhető meccsen ikszeltünk a rendőrcsapattal

A kitűnő idő, a gyönyörű pálya és a pikáns ellenfél nem csak a szurkolóink kedvét hozta meg, hanem a csapat teljesítményére is jó hatással volt. Ilyen körülmények között élmény volt játszani.
Népfürdő utca, 25 néző

Gólszerzők: Szondi (54'), illetve Oláh (47')
Sárga: Tassy (60', visszarántásért), Szondi (90', gáncsolásért), illetve Brávácz (34', visszahúzásért)
Piros: Brávácz (61', sípszó előtt elvégzett szabadrúgásért)

Izgalmas és jó mérkőzés kerekedett az összecsapásból, melyet a szépszámban kilátogató szurkolók is élvezhettek. Ha a kapu előtt egy kicsit jobban koncentrálunk akkor most teljes lehetne az örömünk. 
A kiállítás után, 10 emberrel is nagyot küzdöttünk, de végül két pontot otthagytunk a Népfürdő utcában. Szurkolóinknak ezúton is köszönjük a bíztatást. A hangulat első osztályú volt!


PERCRŐL PERCRE

47' Brávácz ívelte a labdát a 16-oson belülre, a frissen beállt OLÁH lábára, aki egy átvétel után kilőtte a jobb alsó sarkot. (0:1)
54' Egy bedobás után középre játszott labdára SZONDI érkezett, aki egy csellel betört a 16-oson belülre és a bal alsóba helyezett. (1:1)

CÍMLAPON A MAGYARFUTBALL.HU-N
A non-profit alapon működő magyarfutball.hu - a magyar labdarúgás átfogó adatbázisa - "Meccsen jártunk" című fotóblogjában az ARK elleni mérkőzésünk a vezető hír. Köszönjük a remek képeket! Kattints a képre!

2 megjegyzés:

  1. Gratula a Csapatnak! Szép volt!
    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. Szép volt srácok! Ez a meccs valóban lázba hozott minden Dinamóst a pálya szélén.
    Ezzel a játékkal és mentalitással nem lehetetlen a bravúr a hétvégén...
    Z.

    VálaszTörlés