2013. június 17., hétfő

 Budapest Football League, Rájátszás - 7. forduló
Kolozsvári, 20 néző

Gólszerző: n.a., illetve Camara, Kovács
Csere: Beszédes  Szelecki a 20. percben, Fogarasi ⇆ Beszédes a 80. percben
Sárga: -
Piros: -

PERCRŐL PERCRE

5' Bal oldali beadást követően az ellenfél tizese bólintott a léc alá. (1-0)

30' Egy jobb oldali akció során az Orczy középpályása a félpálya közelében 3 emberünket is elfektetett, majd szöktette a tizesüket, aki Grind mellett is eltolta a labdát, majd a hálónkba belsőzött. (2-0)

52' CAMARA iramodott meg egy fölpasszolt labdával az ellenfél térfelének közepén, majd sorra kicselezte a rárontó védőket és végül 12 méterről a kapu bal oldalába lőtt. (2-1)

65' Egy félpályánál történt labdavesztést követően lekontrázott minket az Orczy. (3-1)

75' Gyönyörűen kijátszott támadás végén Szita szolgálta ki a jobb pozícióban lévő KOVÁCSOT, aki révén megszereztük a második gólunkat. (3-2)

80' Az ellenfél hosszú indításánál megpróbáltunk kilépni és lesre játszani, de a játékvezető továbbot intett. Az ellenfél hetese így szabadon törhetett kapura és tovább növelte az Orczy előnyét. (4-2)


Vereséggel zártuk ugyan az évet, de nagyon jó volt ismét megtapasztalni, hogy képesek vagyunk a pályán és azon kívül is közösséget alkotni. Ezuton is köszönjük mindenkinek, aki kijött az utolsó mérkőzésre, valamint természetesen azoknak, akik jóban-rosszban velünk voltak ebben a szezonban.

1 megjegyzés:

  1. namivan, seholsemmmi megjegyzés? akkor mivana új mezekkel? ugyanitt frissen szedett, majd fagyasztott falusi vargánya eladó. kalandorok kíméljenek.

    VálaszTörlés