2013. június 3., hétfő

A végén ismét csak bosszankodhatunk

 Budapest Football League, Rájátszás - 4. forduló
Fáy utca, 26 néző

Dinamo: Grind - Nagy (Bóday), Cseh (Fogarasi), Matócsi (Szelecki) - Papp (Juhász), Kovács (Beszédes), Szirony II, Brávácz (Nagy), Krőzsel (Szüllő) - Szita, Camara
Gólszerző: Camara (11-esből, 1-1) a 60. percben, illetve n.a. (0-1) a 8. és n.a. (1-2) a 78. percben.
Sárga: Brávácz, Szita
Kiállítva: -, illetve n.a. a 70. percben

A Coca-Cola Cup országos döntőjé miatt félórás csúszással kezdődött a mérkőzés. Ezt kihasználva alaposan bemelegítettünk. Cserénk ezúttal volt bőven, helyzetünk annál kevesebb. 

A Greens a mérkőzés elején egy szöglet után gyorsan vezetést szerzett, majd néhányszor a széleken mögénk került, de a kapunk igazából nem forgott veszélyben. A túloldalon, a félidő felénél egy szép kombinációt követően Camara került helyzetbe, de elkapkodta az óriási egyenlítési lehetőséget.

A második félidőben is jellemzően a mezőnyjáték dominált, mígnem Kovács tört be feltartózhatatlanul a 16-oson belülre, akit buktattak. Camara állt a labda mögé és higaddtan értékesítette a büntetőt. Néhány percre rá létszámhátrányba került a Greens. Kívülről ekkor úgy tűnt, ellenfelünk megrogyott. A mérkőzés ezen periódusában több esetben is létszámfölényben törhettünk kapura, de mivel passz helyett rendre az egyéni játékot erőltettük, oda lettek a lehetőségek. Ráadásul egy ilyen szituációt követő labdaszerzés után vérszemet kapott a Greens és egy gyors ellentámadás végén a győzelmet is megszerezte.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése