2012. május 10., csütörtök

Bajnoki finis


A bajnoki cím sorsa a szokásokhoz híven idén is a Bp. Celtic és a Vikingek között dől el. A Vikingek még a Szigetivel és a Managerrel, a skótok pedig velünk meccselnek az utolsó fordulóban. Az utolsó fordulót azonos időben és helyen, az Építők center- illetve edzőpályáján vívják a csapatok. A harmadik helyet a Manager UTD már bebiztosította magának.

Mi 7 pontos hátrányból vágtunk neki a rájátszásnak, de a két győzelmünknek és a múlt heti döntetlennek köszönhetően pontszámban már beértük a zöldeket. Amennyiben így folytatjuk és a szerencse is mellénk áll, úgy akár még az 5., sőt a 4. helyre is felkapaszkodhatunk. Ehhez természetesen előszőr azt a BIS-t kellene két vállra fektetnünk vasárnap akik ellen az ősszel remekeltünk.(Szeszes kolléga tudósítása a mérkőzésről).
A BIS még nem nyert a rájátszásban, nehogy már pont ellenünk szakadjon meg a sorozata...

1 megjegyzés:

  1. ha meg akarjuk verni a bist, nagyon fontos, hogy mindenki hozzon magával egy ü. sört a vasárnapi meccsre, és ott adja át nekem. ha több góllal szeretnénk nyerni, akkor lényeges szempont a megfelelő hőmérséklet is (10-12 celsius), és aki tuti kezdő akar lenni, az vésse jól az agyába, hogy a dobozost nem állhatom. szar az íze. előre is kösz.
    amúgy nektek nem tűnt fel, hogy mostanába nem nagyon irkál megjegyzéseket senkise? tán nem lett ez is emelt díjas? no maj' mingyár kiderül, hehehe...

    csumi-imi

    VálaszTörlés