2011. október 27., csütörtök

Sérültek jelentés

Legfrissebb sérültünk a Kancellár, aki hetek óta makacs kézsérüléssel bajlódik. Felépülése érdekében kezdetben a hagyományos orvoslásos módszereket erőltette, de egyes információk szerint legújabban az ősi, népi gyógymódokra is épít.
Makláry, aki huzamosabb ideje lovaglóizom-sérüléssel küszködik megkezdte ultrahangos kezelését a sportkorházban. Zolira reményeink szerint legkésőbb a téli alapozáskor már számíthatunk.
Szokola Mátéról amióta lekerült a gipsz ott van a csapat minden edzésén, de természetesen a futóiskolán és a különböző koordinációs feladatokon kívül a csapattól külön készül a visszatérésére. Térdszalag-sérülésének rehabilitációját a János Korház gyógytornászai segítik. Máté minden bizonnyal a télen már a csapattal kezdi meg a felkészülést a tavaszi szezonra.
Matócsi kálváriája úgy tűnik véget ért. Számtalan téves diagnózis után egy fradista kapcsolatnak köszönhetőn egészen Berkes doktorig vezetett az útja, aki keresztszalag-szakadást állapított meg nála, és december közepén meg is operálja. Felépülése várhatóan 6-8 hónapot vesz igénybe.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése