2011. október 29., szombat

0:2-RŐL FORDÍTOTTUNK ÉS GYŐZTÜNK!

DUNCAN SHIELS VÁNDORKUPA
Építők, 24 néző
Gólszerzők: Korda (68', tizenegyesből), Camara (74'), Kis (83'), illetve n.a. (50'), n.a. (54')
Csere: Juhász helyett Kovács a 20. percben, Szirony I helyett Ónodi a szünetben, Stephen helyett Oláh a 65. percben és Szirony II helyett Cseh a 75. percben
Sárga: Brávácz, Nagy
Piros: -
Szögletarány: 6:3
Rekord létszámban és fogadkozva vártuk a mérkőzést. Elegünk volt már abból, hogy rendszeresen az elő körben kiesünk a kupából.
A futball szépségeiből keveset mutató ellenfelünkkel szemben az első perctől kezdve fölényben, de sok hibával játszottunk. Az első félidőben képtelenek voltunk gólt szerezni. Következett a második félidő, aminek az elején háromszor tett villámlátogatást a Szigeti a tizenhatosunkon belül, de abból kétszer is mattolt minket. Nem kellett több, ettől aztán végre magunkra találtunk, kegyenesedtünk és mindent egy lapra feltéve rohamozni kezdtünk, aminek aztán meg is lett az eredménye.
PERCRŐL PERCRE
12' Szita húzott belelé a bal oldalon, majd 20 méterről a bal kapufa mellé lőtt.
25' Kis szögletét Kovács pörgette a felső lécre úgy, hogy az a jobb oldali kapufát is érintette, mielőtt a kapus magához ölelte.
30' Brávácz 22 méterről elvégzett szabadrúgása fél méterrel kerülte el a jobb felső sarkot.
34' Szigeti szöglet után n.a. fejelt a kapunk mellé.
42' Stephen lépett ki egy hosszú indítással, de a kapus az utolsó pillanatban felszedte előle a labdát.
50' Egy szöglet utáni felszabadítást követően többen elméláztunk, nem mozogtunk ki célirányosan a kapunk elől, így a visszajátszott labdánál az ellenfél csatára nem volt lesen és közvetlen közelről a hálónkba helyezett. (0:1)
54' N.a. lépett ki egy indítással és a kapunkba helyezett. (0:2)
60' Brávácz-Ónodi-Kovács összjáték után utóbbi került ziccerbe, de lövését a Szigeti kapusa hárította.
62' A Szigeti harmadik felbukkanása a tizenhatosunkon belül majdnem ismét góllal végződött. Tóth már verve volt, de párduc módjára még utána vetődött a rosszul eltalált pattogó lövésnek. Ekkor érkezett segítségére Nagy, aki senkit, és főleg magát nem kímélve kivágta a labdát a gólvonalról. Köszönjük Imi! Nagyon kellett.
64' Korda lépett fel a támadáshoz, majd vette célba a kaput 20-ról, de lövése a bal kapufa mellett hagyta el a játékteret.
68' Bráváczot buktatták a tizenhatoson belül, tizenegyes! KORDA hidegvérrel értékesítette a büntetőt. (1:2)
72' Oláh készített le lövésre Szitának a tizenhatoson belül, de az életerős löket elakadt egy védőben.
74' CAMARA kevergetett a jobb oldalon, majd középre ívelte a labdát. Lecsúszott beadása alaposan meglepte a Szigeti kapusát, és a jobb felsőben landolt. (2:2)
78' Oláh lépett ki egy indítással, de védője az utolsó pillanatban szögletre mentett.
83' Szitát buktatták a tizenhatos előterében, szabadrúgás! KIS állt a labda mögé és elemi erővel kilőtte a kapu jobb oldalát. (3:2)

2 megjegyzés:

  1. Sporttársak!Amit ebből a mérkőzésből megjegyezni és tanulni kell-mintegy 60 perc antifutball után-hogy NE ADD FEL,SOHA NE ADD FEL!Fáradt és nyűgös lehetsz,de ha mentálisan ott vagy,tiszta vagy és győzni akarsz,akkor megkapod a jutalmadat és sorsszerűen a szerencse is melléd áll !Őszinte gratula !
    Ottó 'bá

    VálaszTörlés
  2. pazar összefoglaló, már vagy huszadszorra olvasom! a sorok közt megelevenedni látszik az ádáz küzdelem vértől habzó verejtéke, a sistergős lövések bombatányér füttye, a közönség mérhetetlen, iszonytató morja, mely monstrum gépezetként nyeli el a hálóba robbanó labda keltette lökéshullámokat... majd hirtelen, egy mesteri csel keltette áhitat néma csendje dermeszti mindenféle hang által áthatolhatatlan burokká a futballpálya roskatag boltozatát.

    VálaszTörlés