2011. szeptember 21., szerda

JÖN A CELTIC WHITES

Szombaton 3 órai kezdéssel a Celtic harmadik csapatát fogadjuk az Építők pályán. 

Ellenfelünk, aki az idei szezonban Celtic Whites néven szerepel a bajnokságban az elmúlt évben csodával határos módon kupagyőztes lett.
A miheztartás végett álljon itt, hogy a döntőben a bajnokságban veretlen Vikingeket múlták felül 2:1-re.
Függetlenül ettől az egymás elleni mérlegünk makulátlan. Bajnokin eddig kétszer találkoztunk a Whites-al és mindkétszer győztesen hagytuk el a pályát. 2010 októberében 7:2-re (történetünk legnagyobb arányú győzelme), 2011 májusában pedig 6:2-re diadalmaskodtunk. Ezen a mérkőzésen Kovács mesternégyessel járult hozzá fölényes sikerünkhöz.

Amennyiben hozzáállásban a tegnapi edzésen tapasztalt formánkat hozzuk, valamint az új és beugró játékosaink is elkapják a fonalat joggal reménykedhetünk. Nehéz mérkőzésre számítok, kiváncsian várom, hogy szezonbeli második mérkőzésünkön mire leszünk képesek.

Keretünk: Tóth (kapus); Horváth, Szirony I, Kis, Machut, Christoph, Ádi (védők); Szirony II, Korda, Juhász, Cseh, Brávácz (középpályások); Szita, Kovács, Nagy, Oláh, Steffen (támadók)

Találkozó pontban 14 órakor az öltözőépület előtt.
http://www.magyarfutball.hu/hu/stadion/51/terkep-megkozelites

2 megjegyzés:

  1. a gyógytornász előrejelzése szerint valószínűleg csak a tavaszi szezonban tudok majd, játékosként! hozzátenni a csapat aktivitásaihoz ill. sikereihez...
    szombaton találkozunk!
    máté

    VálaszTörlés
  2. ez rossz hír tesó, gyógyulj gyorsan, várunk
    7

    VálaszTörlés