2011. szeptember 25., vasárnap

HOZTUK A KÖTELEZŐT

EXPAT BUDAPEST FOOTBALL LEAGUE, 3. FORDULÓ
Építők, 22 néző
Gólszerző(k): Korda (12'), n.a. (20', öngól), Kovács (55'), Szita (68', tizenegyesből), Oláh (75'); illetve n.a. (35', tizenegyesből), n.a. (40')
Csere: Kovács, Ádi, Cseh, Juhász, Christoph
Sárga: Horváth
Piros: -
Szögletarány: 4:2
Ideális futballidőben és három újonccal a fedélzeten vágtunk neki szezonbeli második mérkőzésünknek. A hétközben igazolt Machut egyből a kezdőcsapatban kapott helyet. Az elmúlt év legjobb játékosának választott Kis pedig méltán foglalta vissza helyét a védelem közepén. A kapuban Bóday sérülése miatt Tóth kapott lehetőséget.
A mérkőzés elején megpróbáltunk nekiesni a Whites-nak. Ennek és egy kis szerencsének köszönhetően hamar kétgólós előnyre tettünk szert. Előnyünk birotkában azonban kiengedtünk, így a félidőre felhoztuk ellenfelünket. A második játékrészben aztán ismét összekaptuk magunkat, és néhány egyéni villanásnak köszönhetően magabiztos győzelmet arattunk.
PERCRŐL PERCRE
12' KORDA 20 méterről, szabadrúgásból csavart a sorfal mellett a kapuba. (1:0)
16' Egy szöglet után Szirony II fejelt néhány centivel a kapu mellé.
20' Kis tekert középre egy szabadrúgást a bal oldalról, amit a Whites játékosa tanítani való módon fejelt a saját kapujába. (2:0)
30' Ziccerben a Celtic csatár, Tóth azonban önfeláldozóan, óriási bravúrral mentett.
35' Juhász buktatott a tizenhatoson belül. Tizenegyes! A Whites játékosa magabiztosan lőtt a jobb alsó sarokba. (1:2)
40' Cseh próbált felszabadítani a bal oldalon, azonban keresztbe lőtt labdája a tizenhatosnál helyezkedő ellenfélnek jött kapóra. A gellert kapó lövedékkel szemben Tóth tehetetlen volt. (2:2)
55' KOVÁCS lépett meg egy hosszú indítással, betört a tizenhatoson belülre, majd a kapus mellett a hosszú sarokba helyezett. (3:2)
62' Remek háromszögelést követően Korda lövése csattant a jobb kapufán.
68' Szitát buktatták a tizenhatoson belül. Tizenegyes! A büntetőt a sértett maga végezte el, melyet a kapus elsőre védett, de a kipattanót SZITA a kapu bal oldalába belsőzte. (4:2)
75' Oláh iramodott meg egy hosszú indítással, ügyesen lepattintotta védőjét, majd 11 méterről kilőtte a hosszú sarkot. (5:2)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése