2011. július 20., szerda

Soccer Without Drugs Cup, 2011

EZÜSTÉRMES A MAGYAR CSAPAT!
Idén a Madrid melletti Guadalajara-ban rendezték meg Európa legrangosabb drogprevenciós futballeseményét, a "Soccer without Drugs" kupát, ahol többségében rehabilitációs intézetek, és más addiktológia szervezetek küzdöttek a vándorkupáért.
A magyar csapatban, a Leo Amici-Megálló Csoport vegyes együttesében ezúttal is több Dinamo játékos kapott szerepet.
Ezútón is köszönjük Mihaldinecz Csabának, a Leo Amici intézetvezetőjének, valamint Olaszy Csabának, a Megálló Csoport elnökének, hogy számítottak ránk, és részesei lehettünk ennek a sikernek.
Fantasztikus het áll mögöttünk, óriásit futballozva végül ezüstérmet szereztünk, és nagyon sok élménnyel gazdagodtunk...

4 megjegyzés:

  1. gratual mindenkinek. De szép gól lett abból a mellezésből... Gratula srácok!

    VálaszTörlés
  2. Elismeréssel gratulálok a tornán elért ezüstéremhez.Nem szabad elfelejteni, hogy a részvétellel, a játékkal, na és a csodálatos, összefoglalókba kivánkozó gólokkal öregbítettétek a Megálló,tágabb értelemben a magyarok presztizsét.Az ilyen sikerek töltetet kell hogy adjanak a következő feladatokhoz, a felkészüléshez és egymás megbecsüléséhez,a baráti szellem ápolásához.
    Jó volt látni az eseményről készített felvételeket azt remélve, hogy visszaköszönnek a szép passzok és gólok a következő bajnoki mérkőzéseken ! DINAMO !
    Ottó 'bá

    VálaszTörlés
  3. Gratulálok mindenkinek!
    Közben a megálló szerepelt a rádióban is, én is hallgattam az egyik adást otthon amugy :)

    klikk:
    http://www.mr1-kossuth.hu/hirek/legfrissebbek/a-leo-amici-es-a-megallo-csoport.html

    üdv
    Imi

    VálaszTörlés