2011. június 6., hétfő

ELSZÁLLTAK A BRONZÁLMOK

LEGENDS LIGA, 18. FORDULÓ
Vasas, 20 néző
Gólszerző(k): -
Csere: Korda helyett Cseh (a 22. percben), Matócsi helyett Horváth (a 28. percben), Oláh helyett Szokola (a 35. percben), Cseh helyett Korda, Szokola helyett Oláh és Horváth helyett Matócsi (mind a szünetben), Nagy helyett Czeizler (a 60. percben), Oláh helyett Szokola (a 65. percben), Czeizler helyett Nagy és Makláry helyett Horváth (a 75. percben), Szirony II helyett Cseh (a 80. percben)
Sárga: -
Piros: -
Szögletarány: 3:6
Nagy reményekkel, valamint a bordasérülése után visszatérő Bódayval, és az alkalomhoz illően egy csúcsmenedzser bőrébe bújó Tunyival a fedélzeten érkeztünk a Fáy utcába. A nagy hőségben mi kezdtünk jobban, az első bekaptt gólig csak egy csapat volt a pályán, de az idő előrehaladtával egyre jobban felhoztuk ellenfelünket, aki kegyetlenül kihasználta tálcán kapott lehetőségeit.
PERCRŐL PERCRE
12' Nagy tűzte rá 20 méterről, de a Manager kapusa óriási bravúrral kitornázta a jobb alsóba tartó labdát.
19' Kis szabadrúgása Szirony II-őt találta meg a hosszú saroknál, aki kapásból, ballal a kapu fölé lőtt.
21' Egy szöglet utáni kipattanót Kis küldött elemi erővel kapura, amely a jobb oldali kapufát súrolva hagyta el a játékteret.
24' Kis vesztett labdát a félpálya közelében, ami után az ellenfél csatára egy az egyben törhetett kapura, majd a kapujából későn kimozduló Bóday alatt 11 méterről a kapunkba helyezett. (1:0)
28' Egy a védelmünk mögé belöbbölt labdát a Manager támadója Bódayn átemelve juttatott a kapunkba, de a játékvezető les címén érvénytelenítette a találatot.
37' A Manager egyik középpályása szabadrúgásból kipókhálózta a bal felső sarkot. (2:0)
53' Egy szöglet után Oláh fejelt néhány centivel a kapu fölé.
60' Oláh adott el egy labdát a félpályánál, amiből egyből ellentámadásba lendült Manager. A tizesüknek a tizenhatosunkon belül még egy pimasz cselre is futotta, majd a kapunkba belsőzött. (3:0)
70' Kezezés miatt tizenegyeshez jutottunk. Kovács állt a labda mögé, de sajnos a bal oldali kapufát találta telibe.
80' Egy szöglet után Szirony I fejelt a kapus kezébe.
84' Szirony II bólintott kapura egy szöglet után, de a bal felsőbe tartó labdát a Manager kapusa bravúrral hárította.
ÉRTÉKELÉS
Nem volt olyan sima ez a meccs, mint azt az eredmény mutatja. Az első gól viszont nagyon megfogott minket. A fegyelmezetten visszazáró ellenfelünkkel szemben igyekeztünk ugyan, de sajnos az előrejátékban továbbra is nagyon türelmetlenek vagyunk, nem készítjük elő megfelelően a támadásainkat. Időnként pedig olyan alap technikai és taktikai hibákat követünk el, amiket egy jobb ellenfél azonnal kihasznál. Gólszerzési lehetőségeink többnyire rögzített szituációk után adódtak, de gól ellen ismét be voltunk oltva, ezúttal még tizenegyesből sem tudtunk a kapuba találni. Sportszerű mérkőzesen győzött a határozottabb csapat, akinek ezúton is gratulálunk.

2 megjegyzés:

  1. Nem tudok edzésre menni, mert Ildó táboroztatni vitte az osztályát egész hétre és egyedül vagyok itthon. Szóval én vigyázok marcira.

    Zsolt

    VálaszTörlés
  2. Ne nagyképűsküdj; Marci vigyazz rád....és ha edzésre jönnel legalább lenne egy szabad estéje!

    VálaszTörlés