2011. április 9., szombat

JÖNNEK A VIKINGEK!

A norvég diákok félelmetes szezont futnak idén, a tizenegy lejátszott mérkőzésükből 10-et megnyertek, vereséget még nem szenvedtek. A gólátlaguk is tekintélyt parancsoló, mérkőzésenként 5 gólt szoktak berámolni az aktuális ellenfél kapujába. A szezonban ezidáig egyetlenegy csapat akadt, aki megizzasztotta őket, és ez nem más mint a Dinamo. Szeptemberben, a második fordulóban úgy lett 3:3 a vége, hogy csupán a mérkőzés hajrájában sikerült egyenlíteniük. Az egymás elleni mérlegünk kiegyensúlyozott, az eddig lejátszott 4 bajnoki mérkőzésen 1:1 győzelem, és 1:1 döntetlen született, a gólkülönbség pedig 7:6 a javunkra.
Fennállásunk eddigi egyik legnagyobb sikerét is éppen a Vikingek ellen értük el: 2009. november 7-én a Róna utcában 10 emberre fogyatkozva diadalmaskodtunk 3:0-ra.
Reméljük sikerül ott folytatnunk ahol a múlt héten abbahagytuk, bízunk benne, hogy ezúttal is sokan szurkolnak majd értünk.
Keretünk: Bóday (kapus), Kiss, Horváth, Makláry, Simon, Szirony I (védők), Szirony II, Korda, Kovács, Zoli, Cseh (középpályások), Rohácsi, Oláh, Brávácz (támadók)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése