2011. április 17., vasárnap

IGYEKEZTÜNK, DE CSAK FUTOTTUNK AZ EREDMÉNY UTÁN

LEGENDS LIGA, 14. FORDULÓ
Vasas, 30 néző
Gólszerző: Kovács (32')
Csere: Szirony I helyett Korda (a 30. percben), Oláh helyett Máté (a 60. percben), Szirony II helyett Szirony I (a 65. percben), Korda helyett Nagy (a 70. percben), Brávácz helyett Cseh (a 75. percben), Ónodi helyett Rohácsi (a 80. percben)
Sárga: Horváth, Szirony II
Piros: -
Szögletarány: 8-4
Szép számú közönség előtt, remek futballidőben fogadtuk a BIS csapatát a Vasas-pályán. A baljós előjelek dacára jó hangulatban vártuk a kezdő sípszót, és két újoncot is avattunk.
PERCRŐL PERCRE
2' Oláh lopott el egy labdát a bizonytalankodó védőjétől és tört 1:1-ben kapura. 14 méterről leadott lövését a BIS kapusa hárítani tudta, majd egy védő szögletre mentett.
8' Szöglet után a BIS játékosa szabadon fejelhetett kapura, de a rövid saroknál helyezkedő Brávácz a golvonalról fölé fejelte a labdát.
12' Labdavesztés után kontrázott a BIS, az egyik csatáruk pedig Bóday mellett a hosszú sarokba helyezett. (0:1)
25' Ugyanaz, kontra = gól. (0:2)
32' Szép kombináció után a felfutó Makláry centerezett, érkezett KOVÁCS, aki mellre vette a labdát, majd 16-ról jobb külsővel, védhetetlenül lőtt a bal felső sarokba. (1:2)
35' Brávácz-Korda összjáték után Brávácz húzott befelé a jobb oldalról, majd ballal lövésre szánta el magát, de gyengére sikerült lövését a BIS kapusa magabiztosan hárította.
50' Brávácz szöktetésével Oláh lépett ki, és lőtt 10 méterről, csőrrel az oldalhálóba.
55' Kontra = gól. (1:3)
60' Bal oldali szöglet után Szirony II bólintott fél méterrel a kapu mellé.
65' Kordát buktatták 20 méterre az ellenfél kapujától. A szabadrúgást Brávácz a bal felső fölé tekerte.
70' Kiss gyűjtött be egy labdát a jobb oldalon, majd egyből tüzelt, de 25-ről leadott, életerős bombája az oldalhálóba vágódott.
73' BIS gól (1:4)
85' Egy beadás után Rohácsi fejelhetett szabadon kapura, de a BIS kapusa ismét hárított.
Mezőnyben úgy érzem, uraltuk a játékot, sőt a helyzeteink is megvoltak, de a kapu előtt ismét nagyon impotensnek bizonyultunk. Labdakihozatalban és a végjátékban is sokszor elhamarkodott, rossz döntéseket hoztunk, amiket kegyetlenül kihasznált az ellenfelünk. Az eredményt viszont tulzónak tartom. A kapott gólokat javarészt durva helyezkedési hibák, túlvállalások és általános kapkodás előzte meg, néhány játékosunk sajnos továbbra is túlságosan majrésan meccsel. A BIS föleg a játék tördelésére, a fizikai fölényének érvényesítésére és kontrajátékra alapozott, amely stílus láthatólag továbbra sem fekszik nekünk.
Jelen helyzetünkben jókor jön a húsvéti szünet, bízom benne, hogy 2 hét alatt sikerül rendezni a sorokat és a Shamrocks ellen végre bizonyítani tudunk - elsősorban magunknak, valamint a jóban-rosszban kitartó szurkolóinknak.

1 megjegyzés:

  1. Sziasztok. Nem megyek ma sem eddzésre a lábam miatt.
    Bali, kérlek írd meg, mikor vihetem a mikrót?
    Zsolt

    VálaszTörlés