2010. január 13., szerda

MÉG KAPHATÓ!

Ára: 4000 Ft, vagy 1000 Ft/alkalom

9 megjegyzés:

  1. Szeszi ! Ha tudsz légyszi gyere be a mezekért ! OP

    VálaszTörlés
  2. okés. ma délután. mer úgy néz ki, holnap el kell mennem a budai elittel is jáccani. de azér fel a fejjel, veletek is fogok. hiába no, imádok focizni. és maradjon csak köztünk, de nekem ez a mindenem...

    és ha már ilyen szorgos kis nemecseket csinálsz belőlem hétről hétre, cserébe kölcsönadhatnád megnézni a megálló filmet. gondolom van belőle masterod, vagy tiszteletpéldányod. vagy a tökömtudja hogyismondjákod. hamár olyan nagyon kevés köszönetet kapok érte, hogy ide-oda hurcolászom a piros műanyag trikókat, ennyit megtehetsz a kedvemér.

    köszi

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  3. A Deákról 19:45-kor indul a 47-es villamos...

    VálaszTörlés
  4. Előre is köszi Szeszi ! Bár te hurcolászod én meg mosom ! De természetesen köszönöm ! Holnap viszem a filmet !Csak a Dinamo ! Op

    VálaszTörlés
  5. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  6. emmá beszéd. kimosassam volt anyósommal? kedvemér megteszi.
    hamá itt tartunk, nemjön inni valaki maeste? (ha nemjönsenki akkoris megyek - úgyhogy nyugottan jelenkezhet a iszákosabbja: zíkó, dzsingó, bali, mostanában szabola is, konczbratyesz, meg még sokan mások) mer valahogy muszáj feldolgozni, hogy ojan pályán kell jáccani, mintha előttünk a hugyosfókák-felizgultéticsigalányok meccs lett volna.
    kaztro vagy mittudomén

    mileszha szrtájk vagy miafrász lesz holnapis? he? (kis fekete csotrogányba 4en beleférnek akik jönnek ma inni, csak szólok...)

    csá

    VálaszTörlés
  7. Szeszi! Én is nagyon szeretek veled passzolgatni ! Sajnos ez most pénteken nem fog létre jönni , mert vidéken leszünk a Tibikével !Kimosom a mezeket , légyszi gyere be érte ! Előre is köszi ! OP csak a Dinamo !

    VálaszTörlés
  8. okés.

    egyik szemem sír most, a másik meg nevet, ahogy azt mondani szokás. merhogy egyrészről nagyban hiányozni fog a gonosz kis kényszerítőzés, meg a rendíthetetlen ólomkatona a védelemből, minek nagyban köszönhető a megkülönböztetettek múlt heti káprázatos sikere. másrészről így legalább némi játéklehetőséghez jut az ellenfél csapata is, elekrülendő, hogy ki-ki újabb hisztériába essen, vagy neadjisten átmeneti infarktust kapjon egynéhány csúnyán megalázó szituáció szenvedő alanyaként... azért megincsak rommá verjük őket, efelől egy pillanatig sem kell aggódnotok, bárhová is szólított az élet - foci helyett. jó mulatást, hacsak nem betörni mentek.

    csaka dinamo

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  9. Nézzenek oda, idén először mozgott elfogadhatóan, máris duzzad az önbizalomtól. Csak így tovább! Halkan jegyzem meg, a csapatok mindig változnak. Kit akarsz rommá verni?

    Balázs

    VálaszTörlés