2009. szeptember 8., kedd

A 93. perc

A második félidő 93. percében, 0:0 állásnál, Babos kapujától 23 méterre C. Ronaldo ügyes csellel átbiciklizik Mészároson, aki balra elfekszik, a berepülő Bodort pedig átesernyőzve, kapásból, fél fordulattal hatalmas bombát lő!
A keresztléc jobb sarkát eltaláló löket villámcsapásként pattan vissza a mezőnybe, ahol a felocsudó Bodor ki akarja lőni az oldalvonalon túlra, de rosszul találja el és a másik térfél felé szálló labda egyenesen Torghelle bal lapockáját találja el! A gellert kapó labda után a Portugál kapus már hiába vetődik, a nedves gyepen megcsúszik a lába és hasra esik, a kapuba tartó labdát pedig senki sem éri el.
1:0 nekünk!
A nagy örömújjongás közepette a bíró lefújja a mérkőzést.

3 megjegyzés:

  1. Dinamo hét! Dinamo hét!

    zs

    VálaszTörlés
  2. Nem tudom, ki írta ezt a fentebbi hülyeséget. És nem is akarom tudni. Inkább azt akarom, hogy mindenki úgy keljen fel reggel, hogy 3:0 lesz a végeredmény. Azt akarom, hogy ha véletlenül valamelyik zsíros hajú, nyálas primadonna mégis talál valami potyagólt, azt duplán büntessük. Azt akarom, hogy szerda este egy retkes kocsmában a katódsugárcsövet bámulja a Dinamo apraja és nagyja. Azt akarom, hogy sörrel a kézben együtt szurkoljunk a válogatottnak. Azt akarom, hogy a gólok utáni ujjongásunkat a budai elitszórakozóhelyeken is meghallják. Azt akarom, hogy hangunktól fossa össze magát az összes borotvált hónaljú túrista, aki idejött meccset nézni. Azt akarom, hogy a győzelem után egymás szemébe nézzünk, és azt mondjuk, ezután csak így akarunk fotballozni. Azt akarom, hogy még a katasztrófavédelem se tudjon véget vetni az örömünnepünknek. És azt akarom, hogy aki csak tud, hozzon magával valami jobbféle pálinkát, hadd kóstoljam.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  3. Ez az Imi. Ezért írtam ezt a posztot!

    Zsolt

    VálaszTörlés