2009. augusztus 13., csütörtök

¡ F E L H Í V Á S !

IDEJE, HOGY ELSZÁMOLJUNK!
Holnap (augusztus 14. péntek) 18-kor nyit a pénztár. 
(21-ig érj oda, mert bezár)
Helyszín: Tokaji borozó (V. ker., Falk Miksa 32.)
AMIT FIZETNI KELL:
- 10.000,- Ft (nevezési díj)
- 3.000,- Ft (havi edzéshozzájárulás)
----------------------------------
összesen: 13.000,- Ft
Old meg és fizess, vagy letépjük a faszodat!

4 megjegyzés:

  1. Már bocsánat, hogy megint én, de egyrészt nem nagyon tudok odajönni holnap a tokajiba, merhogy a pereputtyomat fuvarozom a városból vidékre, másrészt a szokásos pénteki budai elitbajnokságba szerepelek, ahová most ilyen-olyan okokból plusz négy-öt játékost keresek csak erre az egy alkalomra ingyen és bérmentve, harmadrészt ha közületek bárki is azt érzi itt, hogy kipróbálná, mijen érzés valójában az úri foci, az hívjon már fel telefonkészüléken, vagy küldjön esemest ugyanazon 30 365 3987-as számra, vagy ímélt küldjön, vagy írjon be ide, ha mer, éshát tolja oda a seggét holnap fél négy előtt néhány perccel a festői sashegyre az arany gimibe, a 1121 budapest, meredek utca 1 szám alá, és negyedrészt annak majd odadom a forintokat, vigye, oszt vágja a zíkó képébe, vagy tetszés szerint szórja csak a bóday úr lábai elé. Focira egy ember is jöhet, úgyhogy nem kell összebeszélni, már ha értitek mire gondolok, pénzt nem adunk, még kimagaslóan jó játékért se, de van zuhany és a pálya meg műfű, és ez nem a pékek a fagylaltosok ellen, úgyhogy futni kell, és akkor is játszunk ha elered az eső, ésha többen jöttök el akkor jobban örül mindenki, mert úgy kevesebbet kell szaladni, mivel a pálya ugyanakkora, minden világos? Esetleg piros vagy fehér atlétatrikót, pólót érdemes hozni de különben leszarjuk hogy ki milyen színű. Lehet dynamo mez is, főleg ha összejön egy full ötös, amit egyébként nem nagyon hiszek.

    csákó

    VálaszTörlés
  2. Imikém micsoda monológok, pazar!
    Sajnos én hatig dolgozom, hogy tudjam miből a focit fizetni.....ha már lesz pénze a csapatnak
    amiból tudok sikkasztani, majd akkor lesz foci fél négytől....de addig élem a prolik életét.

    náci

    VálaszTörlés
  3. eljenek az urak, sajnos azonban a fel 4 erosen necces, mert hat ugye valahogy meg kell keresni a betevo labdara valot, igy csatlakozom en is a prolikhoz... arra azert kivancsi vagyok, hogy a kasszaban hany farok lesz...:)
    S

    VálaszTörlés
  4. Sziasztok!
    Ezúton is jelezném a csapatnak, hogy őszre ha minden jól megy játékképes leszek, és természetesen csatlakozok aláíróként is. Nem tudtam ma mennu a Tokajiba mivel ma érkezett meg busszal a család Erdélyből, de elektronikus úton hétfő reggeli teljesüléssel szándékozom befizetni a pénzt.
    DINAMÓ!!
    Konczi

    VálaszTörlés