2009. július 7., kedd

R E N D S Z E R V Á L T Á S

A legutóbbi elnökségi ülésen a megjelent vezetőségi tagok elfogadták a 2009/2010-es őszi szezon költségvetési tervezetét, egyúttal határozat született, amely elengedhetetlen és egyben kulcskérdése csapatunk jövőbeni működésének. A költségvetésünk - mindent beleértve (nevezés, bírók, edzések) - félévenként hozzávetőleg 400-450 ezer forint. Az eddigi gyakorlat szerint volt, aki 40 ezer forinttal, míg mások 5 ezer forinttal járultak hozzá csapatunk szerepléséhez. Emellett tarthatatlan az az állapot, hogy a meccsek/edzések előtt vagy után kaparjuk össze a pénzt, hogy egyáltalán pályára léphessünk, valamint sokszor azt sem tudjuk, hogy kire számíthatunk és kire nem. Előbbi igazságtalanságon és utóbbi bénaságon a jövőben változtatni akarunk, ezért az idei évtől kezdődően minden játékosnak a szezon kezdete előtt nyilatkoznia kell, hogy vállalja-e a csapattagsággal járó kötelezettségeket. Bízunk abban, hogy a közös felelősségvállalás jegyében augusztus 1-ig valamennyi játékosunk aláírva eljuttatja Bóday Csaba (kukac1@gmail.com) részére az alábbi szándéknyilatkozatot. DINAMO SZÁNDÉKNYILATKOZAT

14 megjegyzés:

  1. Ezt jól kifundáltátok. Részemről okés. El is küldtem. (remélem Bóday Úr el tudja majd olvasni az aláírásom)
    Másik dolog, ma reggel összefutottam a klinikáknál a Matolcsi Tibivel, a metró kijáratánál, ahol is kinyilvánítottuk abbéli közös véleményünket, miszerint egy-két nyári szintentartó mérkőzés senkinek se árthatna túlságosan sokat. Szerintem, ha már egy tucatnyian összejövünk, simán nyomhatunk egy piknikmeccset félpályán keresztbe. Magasabb számú érdeklődő esetén neadjisten egész pályára. És ha mindez többeket is teljesen komolyan érdekel, a magam részéről szívesen utánajárok egy full tizenegyes ellenfélnek a korábbi barátaim köréből, hogy igazi meccs szaga legyen ennek az egésznek, noha tutira ígérni azért semmit sem szeretnék. Mármint azt, hogy összejön, maga az utánajárás nem fáradtság a labdarúgás egy olyannyira elkötelezett hívének (aki épp az imént vállalta a dolgokat háromszor, kijelentette kétszer, hozzájárult ésatöbbi),amilyen magam is volnék.
    Ha lesz pénteken tokaji fiesta, úgy oda már konkrétumokkal érkeznék, és akit érdekel a dolog, az tegye nyugodtan ugyanezt. Elég szóban is.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. Orommel nyugtazom, hogy erezheto a szigorodas es a professzionalizmus szintjenek emelkedese. Gratula az ujonnan megvalasztott tisztsegviseloknek, kuldom az alairt szandeknyilatkozatot!

    forza Dinamo
    S

    VálaszTörlés
  3. Nyilatkozat postázva.
    Balázs

    VálaszTörlés
  4. A fociból egyelőre nem lesz semmise, merhogy senkitse érdekel a dolog. Esetleg majd túra után újra megpróbálhatjuk, márha ez az új teszetosza vezetés is hajlandó végre tenni valamit az ügyben.

    Minekutánna Korda nemigen tudja hogyan működik az internet, vagy, hogy valójában mi is az, sőt, még az sem teljesen biztos, hogy egyáltalán írástudó, ezért a saját kérésére most elárulom, hogy szándéka szerint ő is küldené a nyilatkozatot, csakhát vannak ezek a fentebb felsorolt fránya kizáró okok...

    VálaszTörlés
  5. Tessék beiratkozni egy internet tanfolyamra!

    Zsolt

    VálaszTörlés
  6. Az alábbi játékosok írták eddig alá:

    Nagy
    Czeizler
    Brávácz
    Oláh (szóban)
    Szirony I-II (szóban)
    Korda (szóban, neki egyébbként is muszály)
    Simon
    Bóday

    Bízom benne, hogy leszünk még...

    VálaszTörlés
  7. Eggyel bővült a lista:

    Tóth

    Ez az, gyerünk-gyerünk....

    VálaszTörlés
  8. Akarom mondani "egyel"....:-)

    VálaszTörlés
  9. Akkor máris tízen vagyunk...

    Már csak egy jó kapus kéne..

    VálaszTörlés
  10. Nemsokára elkezdődik a pénzbehajtás. Ha azt hiszitek, hogy az APEH geci akkor várjátok ki amíg a Dinamó vezetése fog a nyakatokra járni.
    Augusztus végéig beszedjük a lojvét (külföldre távozás az nem elég messze).
    Idő és hely a blog-on lesz kihirdetve.
    (Szerintem Tokaji borozó, és bármikor lemegyek ha fizetni akarsz)
    Rendeszeti Igazgatóság

    VálaszTörlés
  11. A Koncz Imi is csatlakozott, ő a 11.

    VálaszTörlés
  12. Mélyen Tisztelt Rendészeti Igazgatóság!

    Volna itten egynémely dolog amely kikívánkozik, és nemkülönben ajánlom a t. címzett nagybecsű figyelmébe.

    - Úgymint: a szándéknyilatkozat (amely egyébként már önmagában is könnyes kacajra készteti az egészséges felnőtt férfit) szerint a lét hétfőig kellett volna beadnunk.

    - Úgymit: elvileg ebben a hónapban akár már edzéseket is tarthatnánk, főként erőnlétit, melyek, szerintem, kiválképp hasznosnak bizonyulhatnának csapatunk őszi szereplése szempontjából (további 3000 per havi áron, noha a csodálatos nyilatkozatból mindez természetesen nem derül ki egyértelműen - márhogy mikortól kezdődnének - mert erre azért gondosan ügyeltek annak megszövegezői)

    - És úgymint, ma megintcsak összefutottam a Matolcsi Tibivel, aki megintcsak megkérdezte, hogy mi a fasz van az edzőmeccsel, és hát szemlesütve ugyan, de megintcsak azt kellett rebegnem, hogy a tökömtudja.

    A magam nevében: minekutánna a következetesség, mint olyan, szemlátomást messze meghaladja az új vezetőség szellemi képességeit, és akkor most még eléggé finoman foglamaztam, ezért ha végre-valahára megszületik a befizetés pontos metódusa, megyek és kiperkálom amit ki kell, ha neadjisten lesznek edzések, azokon is szívesen részt veszek, az edzőmeccs utáni kajtatást pediglen szépen elfelejtem, esetleg majd megtartjuk valamely szezonvégi utolsó edzésen.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  13. Rákérdeztem a bajnokság szervezôinél, hogy mikor kezdôdik a bajnokság. Remélem hamarosan válaszolnak...
    Úgy hallom 11-en vagyunk, ez kevés. Igazolnunk kell.

    Balázs

    VálaszTörlés