2015. március 9., hétfő

A KÖZELJÖVŐ

Dinamo Torpedo Hírek
 
 A felkészülésünk eddigi két hete alatt sikerült a tervezett mérkőzéseket lejátszanunk, csak az első márciusi edzésünk maradt el rossz idő miatt.
Először a Paprikással játszottunk, március 2-án, majd a MAC-cal egy hétre rá. A Kolozsvári végül jól helyettesítette a Tromost, és külön szerencsés volt, hogy az ellenféllel való egyeztetés után lehetőségünk nyílt 110 perces meccseket játszani, ami nagyon jó percenkénti pályabérleti árat jelent, és manapság a Dinamo táján a pénzügy élvez elsőbbséget.
 
 
A Paprikás alaposan elvert minket, és sajnos kiábrándító volt a játékunk, a hozzáállásunk- egyetlen gólunkat 11-esből szereztük, 0:5-nél...
A MAC-cal már szemben már egy jóval jobb Dinamo-t láthattak szurkolóink ( szép számban, megfelelő mennyiségű alkohollal felszerelkezve képviseltették magukat az ultrák, volt füstbomba, és kisebb kórusok alakultak: ízelítő a tavaszi meneteléshez).
0:2-ről  nyertünk 4:2-re, és szép gólokat szerezve, lendületesen, időnként kifejezetten ötletesen játszottunk.
 
A gólok leírása röviden, közkívánatra:
1:2  Kis Imi az első félidő végén a baloldalon , a tizenhatos sarkánál két védőt is megforgatott, majd visszafelé cselezett, és váratlanul jobbal gyönyörűen kilőtte a hosszú felső sarkot.
2:2 Szirony I jobboldali bedobását Szita visszajátszotta beadásra, ami magasan átszállt az ellenfél kapuja előtt, és a baloldalon  D'Angelo-t találta, aki hősiesen beérte az alapvonalnál, középre emelt, az öt és felesen Krőzsel akrobatikus mozdulattal, hanyattdőlve a kapu oldalába lőtt. Nagyon szép jelenet volt.
3:2   Kezezésért büntetőhöz jutottunk, Kis a kapu közepébe lőtt, a jobbra vetődő kapusnak esélye sem volt hárítani.
4:2   Szirony I kapott labdát a jobbösszekötő helyén , az átvétellel elfektette a kapust, és jobbal  laposan a rövidbe lőtt.
 
A komolyabb elemzés a szakmai vezetőség feladata, ez nyilván csak populista önfényezés, de szerintünk erre a teljesítményre lehet alapozni.
A kellemes, baráti hangulatú focizás igen jól esett mindenkinek, de azért azt gondoljuk a következő szezon előtti edzőmeccsekhez bírót is hívjunk, kicsit próbára tenni az idegeinket.
A továbbiakban így folytatjuk:
 
FELKÉSZÜLÉSI MENETREND II.
 
 A Tromos pályára csak két hét múlva mehetünk rá, ezért a március 14-ére kiírt bajnokink elmarad. A szerdai edzéseket a Kolozsvárin fogjuk tartani, így a szezonkezdetig a csapat programja így alakul:
 
Március 11. szerda  edzés, találkozó 18:00
                Kolozsvári Tamás utca, Sporttelep
 
Március 18. szerda edzés, találkozó 18:00
                Kolozsvári Tamás utca, Sporttelep
 
 
Március 22. Vasárnap Dinamo Torpedo-Lőrinci Kitartás bajnoki mérkőzés, találkozó 14:30 Elektromos pálya

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése