2014. március 30., vasárnap

EGYSZER HOPP, MÁSSZOR KOPP

A jobb erőkből álló Hangos 5 perc alatt lerendezett minket

Szép tavaszi napsütésben és remekül előkészített játéktéren léptünk pályára. A Tungsram pálya miliője a régi idők fociját és hangulatát idézte.
Tungsram, 12 néző

Borzalmas kezdés után a második játékrész első perceiben úgy tűnt, még visszajövünk a meccsbe, de a harmadik bekapott gól és a kiállítás végleg megpecsételte a sorsunkat. A szerencsének és Bóday védéseinek is köszönhetjük, hogy elkerültük a vérfürdőt. Kovács utolsó előtti percben szerzett szépítő találata gyógyír a sebekre.
A Hangosnak ezúton is gratulálunk a teljesen megérdemelt győzelemhez. Szurkolóinknak pedig köszönjük, hogy jóban-rosszban kitartanak mellettünk.

A mérkőzés jegyzőkönyve: http://www.mlsz.hu/match/?itemId=762705

1 megjegyzés:

  1. szíves tájékoztatásul: több is veszett mohácsnál, mégpedig a fekete felsőm. a meccs előtt még felakasztottam a fogasra, de utána már nem volt sehol. aprócska, hidroterm feliratú címkét visel, ami a latin hidrogén és az amerikai terminátor kifejezésekből ácsolt mozaikszó, a jelentését pedig most piszok nehéz volna a számotokra is érthető módon elmagyarázni. a lényeg, hogyha anyukád, feleséged, barátod, barátnőd vagy aki mos rád, majd rábukkan a szennyesed között turkálva, akkor legyél szíves legkésőbb ez év októberig visszajuttatni azt a jogos tulajdonos részére, aki, a gyengébbek kedvéért, én volnék. lehetőleg kimosva, ha szabad megjegyeznem, vagy túl nagy kérés ez egy egykori év játékosától?
    mindenesetre, megragadva eme kitűnő nyilvános szereplési lehetőséget, ez úton küldeném a fekete felsőm, illetve a mérkőzést oly fordulatosan vezető szbaolcsi bíró úr részére a felülmúlhatatlan császár előd 1995-ös 'megtalállak még 'című örökzöld slágerét:

    http://www.youtube.com/watch?v=CAxyQBi3Awo

    na mentem vissza dolgomra a szomjasba,

    csumi-imi

    VálaszTörlés