2014. február 12., szerda

A hétfői elnökségi ülés jegyzőkönyve

2014.02.10

Jelen: Szirony Levente (elnök), Bóday Csaba (főtitkár), Korda István, Cseh Márk és Brávácz Balázs (elnökségi tagok)

1. Az elnökség egyhangúlag elfogadja, egyben megbízza Brávácz Balázst, hogy vezesse az ülést.

2. Áttekintésre kerül a 2013-as év. Érdemi megállapítások, eredmények:
- a rezsiköltségek folyamatos növekedése és a tagoktól elvárt pénzbeli hozzájárulás mértéke révén falakba ütközött az egyesület
- a kiútkeresés sikeres volt, az ősszel bevezetett intézkedések beváltak
- mind egyesületi, mind szakmai szempontból jó irányba mozdult el az egyesület, a BLSZ bajnokságban való szereplés jó döntés volt és motiválólag hat a közösségre
- a rezsicsökkentés révén jelentősen csökkentek a kiadásaink
- a MOB-os pályázaton nyert támogatás révén minimalizálni tudtuk a játékosoktól elvárt pénzbeli hozzájárulás mértékét, aminek köszönhetően nőtt a fizetési hajlandóság és a fizetők száma
- az egyesületnek nincs tartozása
- az alap célkitűzéseket teljesítettük

3. A felek megállapodnak abban, hogy a jelen és a közeljövő legfontosabb feladata az egyesület konszolidációja. A továbbiakban elfogadásra kerül, hogy ennek érdekében szervezetfejlesztésre, új játékosok toborzására, valamint újabb támogatók és partnerek bevonására van szükség.

4. Az elnökség egyhangúlag elfogadja Brávácz Balázs játékos-edző szakmai beszámlóját és célkitűzéseit. Szirony Levente elnök méltatja az edző fáradozását és kitartó munkáját, valmint külön felhívja a figyelmet a játékszervezési célkitűzések és stílusjegyek gyakorlati és elméleti leképezésére és a játékosoktól való számonkérésre.

5. Brávácz Balázs ismerteti a következő félévben megvalósítandó felkészítő foglalkozások számát és típusát, továbbá áttekintésre kerül a játékoskeret, a várható játékosmozgások, valamint a bajnoki menetrend. Előterjesztését az elnökség - az új igazolások kivételével - egyhangúlag elfogadja. Az új igazolásokkal kapcsolatos döntés az átigazoli időszak zárásáig (február 21.) elnapolva.

6. A létesítményhelyzettel kapcsolatban pro és kontra megvitatásra kerül a BVSC Tatai utcai létesítménye. Három igen és két nem szavazat arányában eldől, hogy a csapat a továbbiakban is a Tatai utcában készül és játssza a mérkőzéseit.

7. Az elnökség a továbbiakban a következő határozatokat hozza:
- a mérkőzések lekötése, valamint a mérkőzések rendezésével kapcsolatos teendők ellátása a jövőben Korda István feladata. A feladat ellátásához szükséges infókat Brávácz Balázs adja át.
- a BVSC-vel a jövőben Szirony Levente elnök tartja a kapcsolatot, aki egyúttal intézkedik arról, hogy február 27-én edzésbe állhasson a csapat és kapásból egy BVSC felnőtt elleni edzőmérkőzéssel hangoljon a Tatai utcában való közös munkára
- a költségvetés tervezése a jövőben Bóday Csaba feladata

8. A következőkben a Brávácz Balázs által felvetett "mezmizéria" témakör kerül megvitatásra. Előterjesztésében egy új mezgarnitúra szükségessét, valamint annak egyesületi tulajdonba való kerülését hangsúlyozza. Az elnökség 1 igen és 4 nem szavazat arányában leszavazza a kezdeményezést.

9. Az elnökség egyhangúlag elfogadja az éves közgyűlés tervezett napirendi pontjait, továbbá kijelöli a helyszínt és az időpontot, valamint megbízza Cseh Márkot, hogy lássa el a tagfelvétellel és a regisztrációval kapcsolatos feladatokat. Megálló: 2014.03.01. (szombat), 14-16:30.

10. A 2014-es költségvetéssel kapcsolatban nincs egyetértés. A Brávácz Balázs által benyújtott tervezetet az elnökség felülvizsgálja. A tervezet elfogadása elnapolva.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése