2013. november 13., szerda

ELLENFÉLNÉZŐ

Szombaton az Amatőr SE-t fogadjuk a Tatai utcában

A 2003-ban alapított, zuglói székhelyű Amatőr Sportolók Egyesülete diák- és utánpótláskorú labdarúgók nevelését, valamint felnőtt sportolók versenyeztetését tűzte zászlajára. Úgy tűnik azonban, hogy a kezdeti célkitűzéséből a mai napig kizárólag a felnőttek versenyeztetése valósult meg, hiszen egyik utánpótlás korosztályban sem találni Amatőr SE néven szereplő csapatot.

A felnőtt csapat a megalakulás óta a BLSZ IV. osztályban szerepel.
A hazai mérkőzéseiket a Csömöri úti Lantos Mihály sporttelepen (régen Vörös Meteor-pálya) bonyolítják le. Jelenleg már a 11. szezonjukat futják, de az évek során jellemzően a mezőny második felében tanyáztak. Legjobb eredményüket a 2006/2007-es kiírásban érték el, ekkor bronzérmet szereztek. Az elmúlt évben a tizennégy csapatos mezőnyben az utolsó előtti helyen végeztek és 89 gólt kasszíroztak. Sok örömük nem volt, az biztos.

A tabellán két ponttal előttünk lévő együttes idei mérlege: 3 győzelem, 4 döntetlen és 3 vereség. A legutóbbi két fordulóban, az Issimo és a Hangos ellen is döntelent játszottak. A csapat gólfelelőse Vértesi Dónát, aki 9 találattal jelenleg a negyedik a góllövőlistán.

Dicsőséglista
2006/2007 - Bronzérem (BLSZ IV.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése