2013. július 4., csütörtök

MOST MÁR HIVATALOS

Irány a hetedosztály!

Tegnap az MLSZ Budapesti Igazgatóságánál leadtuk nevezésünket a 2013/2014-es szezonra. Most már hivatalos: szeptembertől a Budapest IV. osztályú bajnokságban szerepelünk.

FONTOS:
A bajnokságban kizárólag versenyengedéllyel és érvényes sportorvosi igazolással lehet pályára lépni. Azon játékosokat, akik az elmúlt 30 hónapban pályára léptek egy másik egyesület csapatában, vagy már szerepeltek a rendszerben, csak átigazolni lehet. Az átigazolási időszak 2013. augusztus 1-ig tart. Mindenki más az átigazolási időszakon kívül is igazolható, de legkésőbb augusztus elsejéig mindenkit le-, illetve át szeretnénk igazolni, hiszen augusztusban még a sportorvosit is el kell intézni, szeptemberben pedig már kezdődik a bajnokság. A sportkorháztól augusztus 5-16 között már kaptunk időpontokat. Egyszerre az egész csapatot nem tudják fogadni, ezért bizonyos napokon 2 fő, más napokon pedig akár 6 fő mehet egyszerre.

Átigazoláshoz szükséges dokumentum: 
  • Kitöltött, aláírt, az átadó és az átvevő csapat által lepecsételt átigazoló lap
Igazoláshoz szükséges dokumentumok: 
  • Kitöltött, aláírt, lepecsételt igazoló lap
  • Személyi igazolvány fénymásolat 
  • 3 hónapnál nem régebbi színes igazolványkép
Sportorvosihoz szükséges dokumentumok:
  • Versenyengedély
  • Személyi igazolvány
  • TAJ-Kártya
  • Lakcímkártya
Az igazoló- és átigazoló lapok már nálunk vannak. Aki jövő héten kedden jön lábteniszezni, ott kapásból kitöltheti, illetve tervezzük, hogy a Megállóban is elérhetővé tesszük.

4 megjegyzés:

  1. na ezt nevezem én sikertörténtnek! a fogasba meghirdetett nevezéselfogadási ünnepélybe pedig beszállnék, ijet még úgyse csináltam, csak mondjátok mit vigyek...

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  2. hol lesz és mikor??? pálinkát viszek !

    Sz.P.

    VálaszTörlés
  3. akárhol lesz, akármikor, sok pálinkát hozzál, mert lehet, hogy szükségünk lesz rá.

    VálaszTörlés
  4. BLASZ IV, királyság :)) Hajrá DINAMÓ!
    konczi

    VálaszTörlés