2013. április 14., vasárnap

HÁROM PONT ÉS SEMMI MÁS

Budapest Football League, Rájátszás - 1. forduló
Fáy utca, 10 néző

Dinamo: Grind - Szita, Nagy, Szirony II, Krőzsel - Kis, Kovács, Camara - Szirony I, Oláh, Papp
Gólszerző: Kovács
Csere: Szirony I ⇆ Juhász a szünetben, Krőzsel ⇆ Szüllő a 65., Camara ⇆ Szelecki a 78., és Kis ⇆ Cseh a 84. percben.
Sárga: Szita, Krőzsel
Piros: -
Szögletarány: 4-2

Küzdelmes 90 percet játszottunk az írekkel annyi szent, de az összecsapás csak nyomokban hasonlított labdarúgó mérkőzésre. Kabaréba illő hibák, kínlódás és brusztolás jellemezték a találkozót. Idei leggyengébb produkciónk azonban így is három pontot ért, ráadásul a szezonban először kapott gól nélkül hoztuk le a mérkőzést.

PERCRŐL PERCRE

10' A félpálya közelében történt fölösleges labdavesztést követően két húzásból ziccerbe került a Shamrokcs, de Grind a helyén volt és óriásit védett.

20' Szita húzott el a jobb oldalon, majd egy csel után középre játszott. Belül érekezett Papp, aki a tizenegyes pontról a kapusba lőtte a labdát.

52' Bal oldali bedobás után KOVÁCS védővel a nyakán betört a 16-oson belülre, majd jobb külsővel középre játszott. Labdáját a védő blokkolni próbálta, amitől olyan gellert kapott, hogy védhetetlenül hullott a bal felső sarokba. (1:0)

60' Remek háromszögelés után Oláh ugratta ki Camara-t, aki óriási helyzetben, 11 méterről a bal oldali kapufa mellé lőtt.

72' Egy jobb oldali beadás után a belül árván maradt Shamrocks támadó került ajtó-ablak helyzetbe, de lövésébe Juhász a gólvonalon, önfeláldozóan belevetődött és végül sikerült felszabadítanunk.

80' Az írek tizese végzett el szabadrúgást 22 méterre a kapuntól, de lövése jó egy méterrel elkerülte a kapunkat.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése