2010. július 19., hétfő

HIVATALOS KÖZLEMÉNY

Augusztusban, heti két edzéssel megkezdjük a felkészülést a bajnokságra. Az edzések helyszíne változatlanul a Kolozsvári Tamás utca. Tervezzük továbbá, hogy augusztus 20-23 között Balatonszemesen edzőtáborozunk. Részletes infók hamarosan.

4 megjegyzés:

  1. Tök jó! letsz gó edzőtábor!
    Ma a bőcs kikapott a Sampdoriától 4-0-ra... Koman Cassano két beadásából kétszer is betalált...

    zs

    VálaszTörlés
  2. Aug. 8-13 között néhányan (OP, Zico, Tibcsi, Jómagam) Zaragozában leszünk, de július 30-aug.2. és aug. 27-30 között együtt lehetne a CSAPAT. Volt szó Borsodnádasdról, Csesznekről...Mit gondolsz? Jössz? Megyünk? Megfogjuk a nyarat?

    Balázs

    VálaszTörlés
  3. menjünk csak szépen sorjában...

    először is, lesz most pénteken tokaji? merhogy egyébként mennék a plattenseere, hogy beáztassam a kanócot, ám szemlátomást nem ártana megbeszélni egy s más dolgot, melyek a higiéniánál azért jócskán fontosabbak!

    másrészről, legkorábban a jövő héten tudok bármit is szervezkedni bénádasd ügyében, és a fentebb indítványozott júli végi hétvégéhez képest ez igencsak szűkös határidő, ezt azért lássuk be. nem beszélve a szanaszét szédelgő és alapból teszetosza játékosainkról - mer mi van ha amúgyis csesznek az egészre? az aug utsó hétvége sokkal simább ügy, noha mindettől függetlenül a jövő hét keddjén mindkét opciót a már megszokott részletességgel fogom ismertetni úgy a vezetőséggel, amit ahogy csapatunk tagjaival is, éspedig a http://dinamotorpedo.blogspot.com fórumon. zaragoza persze azért nem a világ közepe, és engedtessék megjegyeznem, hogy szórakozás céljára nekem tökéletesen megteszi csesznek is, az a lényeg itten, hogy legalább egy kicsit mi, a pórnép is fogjuk meg magunknak ezt a nyarat...

    harmadrészt álljon itt most alább az edzőtáborba történő felvételi kérelmem, azzal, hogy kizárólag dohányzó fülkében vagyok hajlandó utazni, és a szálláshelyen az égetett szeszesitalok fogyasztása mellett kizárólag a tizennyolcadik életévüket már betöltött hölgyvendégek fogadása legyen megengedett, mivel nem gondolom, hogy a DINAMO vezetőség spanyolországi felüdülésének finanszírozásán túl klubunk szerény anyagi erőforrásaiból futná még egynehány 30-40 ezer eurós büntetésre is.

    csumi-imi

    VálaszTörlés
  4. kb negyvenezer szavas regenyben irhatnam le ezen a kibaszott kurva castro gepen - amelyen egy rohatt ekezet nincsen - hogy ugyan mit vegeztem szervezesileg a bnadasd hetvege ugyebe. eladhatnank halyvoodba a szerzoi jogot, a dinamo torpedo nevet szarnyara kapna a vilaghir, uj mezeket, miegymast vasarolhatnank a befolyt osszegbol. satobbi...

    hatakkor, a holnaputani hetevege negativ. ne kerdezzetek mijer, mert utobb meg kiderulne, hogy leginkabb miattatok, plusz az idojaras, meg, hogy egeszen mostanaig otthol basztam a legyet - igyhat most semmi, de semmi kedvem sincs utazni egybol vissza a feszkes fenebe. mert ha valaki esetleg meg nem tudna, az automat festettek pikkpakkra, de kozben persze en se birtam megallni, hogy ecsetet ne ragadjak es lefessem a kies borsodi taj legalabb egy apro reszletet - anyam konyhajat, meg eloszobajat, meg furdojet. es mar tokom tele az egesszel... mostani hetevegerol ennyit, ettol fuggetlenul termeszetesen bnadasd tovabbrais nevertekben uzemel, es ha valaki megis most mindjart indulna, ugy az iranyitoszama harminchat hetvenketto, a borsodi sor ketszaz forint, es a kaveszinu benszulott lanyok hihetetlenul odaadoak es csodalatosak, plusz alig-alig kerdezoskodnek... az also-to vize huszonharomfokos.

    a bnadasdi kohasz megyei szezonja aug 14-vel indul, ezert innentol kezdve nemigen tudunk baratsagos meccset jatszani az elso csapattal, de mert mivel az egyesulet elnoke nehai apam nagy haverja volt, meg persze nekem is birja a buramat, a stadiont akkor kapjuk meg, amikor csak szeretnenk - kiveve persze a BLASE meccsek idotartamat. a sorsolas meg nem vegleges, am egy tokos ellenfelet barmikorra garantalnak egy galameccshez, megha nem is a nadasd legjavat...

    nem akarok bulironto lenni, es beleronditani a balatoni nyaralasunkba, de az aug huszadikai hosszu hetvege volna az idealis, minekuttana ezek a ravasz videki csavok valahogy elertek, hogy a kossuth teri kibaszott parlament valogatottjaval jatszanak valamifele halaadomeccset az azt koveto - huszonhetedikei - hetvegen...

    esetleg ide is benevehezhetunk, am anelkul, hogy igazabol meg is lennenk egy csapatravaloan, nem kezdtem bele semmifele egyezkedesbe. maradjon koztunk, de en peldanak okan szives oromest pofan rugnak labdaval, vagy akar anelkul is egyetkettot kozuluk. hehehe.

    technikailag az also-to partjan korlatlan mennyisegu satorhely all rendelkezesunkre az ev minden egyes napjara, es a csaladosok szamara nemi komfortos szallas is akad a pereputtyomnal, meg a helyi fiyetovendeglato egysegekben is.

    es ha megbocsatotok, most mar igazan indulnom kellene tovabbi vendeglato intezmenyek iranyaba, ugyhogy minden mas egyeb apro reszletrol szives oromest meselek a tokaji borozoban, holnaputan, penteken, tizenkilenc orai kezdettel.

    csumi-imi

    VálaszTörlés